Hoofdkantoor Zuidwester Middelharnis

Hoofdkantoor Zuidwester

De nieuwe huisvesting is in onze visie een ruimte om te werken en te ontmoeten. De nieuwe huisvesting dient de medewerkers te ondersteunen in het ontplooien, behouden en uitbreiden van netwerkgerichte en verbindende activiteiten. Het moet gemakkelijk zijn om collega’s en externen te ontmoeten (verwacht en onverwacht) en samen te werken.

Om ‘het nieuwe werken’ mogelijk te maken wordt onderscheid gemaakt in de verschillende manieren (typologieën) van werken. Het werken is niet langer statisch, gebonden aan een vaste werkplek, maar vindt meer en meer plaats in wisselende samenstellingen (klein of groot, zittend of staand) op verschillende plaatsen (formeel en informeel) in het gebouw.

``Werkplekken zijn groot en open en nodigen uit om te overleggen.``

Differentiatie

Een juiste mix van een zorgvuldig gekozen, gedifferentieerd aanbod maakt het mogelijk om in wissellende settings goed en efficient met elkaar samen te werken. Zo zijn er werkplekken groot en open die uitnodigen om te overleggen. Werkplekken met een meer gesloten karakter waar geconcentreerd kan worden gewerkt in je eentje of met z’n tweeën.

Projectgegevens

  • Status gereed 2015
  • Locatie Middelharnis
  • Opdachtgever Zuidwester
  • Programma Kantoor Zuidwester
  • Constructie IMd raadgevend ingenieurs

Andere projecten

Expertise- en behandelcentrum

Middelharnis

bekijk project

Hoofdkantoor Zuidwester

Middelharnis

bekijk project

Commerciële- en woonruimte gecombineerd in Lommel

Lommel

bekijk project